MODALITATI DE PLATA

 

In toate agentiile CISTOUR AGENCY deschise publicului aveti posibilitatea de a plati cu numerar, cu cardul sau carduri de vacanta, varianta electronica a voucherelor de vacanta.

De asemenea, prin intermediul site-ului CISTOUR AGENCY (www.oferte-vacanta.ro) puteti plati online cu cardul de tip Visa si Mastercard orice servicii turistice si cu cardurile de vacanta EDENRED, PLUXEE si UP Romania – exclusiv pentru servicii turistice in Romania.

 

 1. Plata cu Card Online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/ CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay (in functie de procesatorul ales de client).

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca MobilPay nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei si euro, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

 

 1. Plata cu Card in Agentie

Puteti sa achitati cu cardul prin debitare la POS-urile care se gasesc in agentiile CISTOUR deschise publicului.

 

 1. Plata cu Card de vacanta (varianta electronica a Voucherelor de vacanta)

Posesorii de carduri de vacanta EDENRED, PLUXEE (SODEXHO) si UP Romania pot achita servicii turistice in Romania in agentiile CISTOUR sau online pe site-ul companiei www.oferte-vacanta.ro (pentru serviciile cu status “disponibil”). Acestea nu sunt transmisibile. In consecinta, beneficiarul acestora trebuie obligatoriu sa fie si beneficiarul sejurului. Puteti plati cu card direct pe site sau intr- una dintre agentiile CISTOUR.

 

 1. Plata cu Card in rate fara dobanda

Prin parteneriatele incheiate cu Banca Transilvania, Ing Bank - puteti plati in rate (in agentiile noastre) serviciile turistice achizitionate de la CISTOUR, urmand a le deconta cu banca emitenta a cardului intr-un interval de pana la 9 luni de la data platii serviciilor, in functie de optiunile de rate agreate cu fiecare banca in parte.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand
Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 1. Plata link de plata

In vederea efectuarii platilor puteti solicita operatorilor CISTOUR transmiterea pe e-mail sau sms a unui link de plata cu detaliile si suma de achitat.

 

 1. Plata prin transfer bancar in unul din conturile CISTOUR AGENCY SRL deschise la bancile partenere.

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se vor transmite prin sms datele de plata sau prin e-mail factura proforma in format electronic, pe baza careia puteti opera plata.

  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent LEI - RO02BTRLRONCRT0315644702
  • ING BANK – cont curent LEI - RO77INGB0000999911224268
  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent EURO - RO49BTRLEURCRT0315644702

 

 1. Plata Cash in agentiile CISTOUR sau depunere numerar / ATM (doar Banca Transilvania)

Plata cu numerar se poate face in LEI sau EUR:

 • la toate sediile agentiei de turism CISTOUR deschise publicului .
 • prin depunere de numerar la orice ghiseu al Bancii Transilvania in contul transmis prin sms (sau e-mail factura proforma in format electronic, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura) sau la ATM – Banca Transilvania:
  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent LEI - RO02BTRLRONCRT0315644702
  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent EURO - RO49BTRLEURCRT0315644702
Scrie-ne pe
WhatsApp