Termeni si conditii

 

CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

- Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul.

- Accesand sau utilizand website-ul www.oferte-vacanta.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

- Acest website este detinut si administrat de CISTOUR AGENCY SRL

- Agentia de turism CISTOUR AGENCY nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile prezentate in acest website si informatiile furnizate de agentul de turism din agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile actualizate primite de la agentul de turism.

- Agentia de turism CISTOUR AGENCY functioneaza si ca agent revanzator pentru terti furnizori de servicii turistice (agentii de turism, hoteluri, companii aeriene) - denumiti in continuare Furnizori. 

- Agentia de turism CISTOUR AGENCY nu este raspunzatoare pentru serviciile turistice oferite de Furnizori, de exactitatea sau calitatea acestora.

 

DREPTURILE UTILIZATORULUI

 - Utilizatorul www.oferte-vacanta.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- Aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice.

- Garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- Neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.

- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii.

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

- Utilizatorul www.oferte-vacanta.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

- Utilizatorul www.oferte-vacanta.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare. 

- Utilizatorul www.oferte-vacanta.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

- Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre CISTOUR AGENCY la adresa office@cistour.ro  

 

CONDITIILE GENERALE DE REZERVARE SI ACHIZITIONARE DE SERVICII

- Rezervarile efectuate pe site www.oferte-vacanta.ro vor fi considerate drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la agentia de turism CISTOUR AGENCY sau de la unul dintre Furnizori. Fiecare rezervare va fi preluata si veti primi un e-mail de confirmare in care se mentioneaza faptul ca cerera dvs a fost primita iar un agent de turism CISTOUR AGENCY urmeaza sa va contacteze pentru verificare si confirmare disponibilitate (maxim 48 de ore - zile lucratoare). Odata comfirmata rezervarea, vor intra in vigoare termenii si conditiile Contractului de comercializare a serviciilor turistice.

- Disponibilitatea ofertelor /pachetelor de pe site este dinamica si poate suferi modificari in orice moment, in functie si de disponibilitatea Furnizorilor/Hotelurilor/Companiilor Aeriene partenere sau a rezervarilor efectuate de alti utilizatori ai site-ului; nu ne asumam responsabilitate daca aceste disponibilitati nu au putut fi actualizate in timp real pe site-ul www.oferte-vacanta.ro, iar in momentul primirii solicitarii/rezervarii nu mai sunt locuri disponibile sau tarifele au suferit modificari.

- In cadrul site-ului exista mentiuni cu privire la oferte speciale, reduceri de tipul Early Booking, Last Minute, etc., acestea avand conditii speciale de rezervare, modificare, plata si anulare, motiv pentru care va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii si daca aveti intrebari sau nelamuriri, sa va adresati consultantilor nostri inainte de a efectua o rezervare.

- In cazul ofertelor speciale, ofertelor de tipul Early Booking, Last minute, etc., Agentia isi rezerva dreptul de a limita numarul de locuri pe un anumit prag de reducere/tip de camera/data de plecare, etc., iar in cazul epuizarii acestora inainte de expirarea perioadei pana la care este valabila oferta, Agentia poate trece la urmatorul prag de reducere, poate vinde la pretul din oferta generala sau in caz exceptional, poate suplimenta numarul de locuri alocat pe un anumit prag de reducere/tip de camera/data de plecare.

- In cazul in care Calatorul/ Utilizatorul are necesitati speciale care implica buna derulare a serviciilor turistice, aveti obligatia de instinta in scris CISTOUR AGENCY cu privire la acestea (cazuri medicale, asistenta specializata, dizabilitati). In functie de situatie, agentia isi rezerva dreptul de refuza confirrmarea serviciilor turistice in cazul in care nevoile pot periclita bunul mers al pachetelor turistice.

- In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu CISTOUR AGENCY pentru detalii complete.

- Agentia CISTOUR AGENCY nu este responsabila pentru eventuale greseli de tipar sau neconcordante aparute in pliante, cataloage, materiale promotionale, reclame. Informatiile primite in agentie au prioritate. 

 

PLATA SERVICIILOR

- Plata pentru serviciile / pachetele turistice achizitionate se poate efectua prin mai multe modalitati : cash, transfer bancar, internet banking, link de plata, carduri de vacanta. Modalitatile de plata complete se regasesc pee site www.oferte-vacanta.ro  la sectiunea " Modalitati de plata".

 

MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE

 - CISTOUR AGENCY poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

- Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor CISTOUR AGENCY si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

- Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.oferte-vacanta.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

COPYRIGHT SI MARCA INREGISTRATA

- Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului www.oferte-vacanta.ro apartin CISTOUR AGENCY . Materialul continut pe site este proprietatea CISTOUR AGENCY  sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele CISTOUR AGENCY  precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale CISTOUR AGENCY sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.   Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

 

INCALCAREA DREPTULUI DE AUTOR

- In cazul in care considerati ca fotografiile sau textele publicate pe site-ul nostru incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru pe adresa sesizari@cistour.ro, mentionand pagina si continutul care contravin legii. CISTOUR AGENCY  utilizeaza materiale promotionale puse la dispozitie de terti si nu poate controla sau verifica originea acestora. CISTOUR AGENCY  va retrage imediat din site-urile sale orice material ilegal si va informa partea vatamata despre acest lucru.

 

Magazinul online www.oferte-vacanta.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Scrie-ne pe
WhatsApp